Despre noi

Bine ati venit la Gradinita Curcubeul Raniei!

Doriți să vă formați copiii într-o grădiniță de care să fiți mândri?

Bine te-am găsit! Noi suntem Grădinița cu program prelungit “Rania Kindergarten” , locul unde copilăria nu se sfârșește niciodată!

Ne propunem să maximizăm potențialul nativ al fiecărui copil, printr-o învățare dinamică, bazată pe experimente și experiențe multiple, în contextul unei implicări multisenzoriale, pe baza Curriculumului pentru educație timpurie, aprobat prin O.M.E.N. nr. 4694/02.08.2019.

Știm că sunteți în căutarea unui loc în care să vă aduceți copilul și să simțiți că este în siguranță, fizic și emoțional, că-i sunt facilitate nevoia de experiențe noi și educația: prin joc și servicii educaționale centrate pe nevoia lui, pe stadiul lui de dezvoltare emoțională și caracteristice vârstei, în ritmul său.

Acesta este locul în care educația timpurie se realizează într-un mediu centrat pe copil, pe nevoile sale și pe capacitatea sa de implicare, în armonie cu așteptările socio-culturale actuale. Aici ne desfășurăm activitatea într-o atmosferă bazată pe înțelegere, toleranță, sprijin, respect, orientându-ne spre o dezvoltare emoțională și cognitivă echilibrată a copiilor noștrii, descoperindu-le potențialul și valorificându-l.

Despre gradinita

Grădinița cu program prelungit “Rania Kindergarten” se află într-o zonă liniștită a Municipiului București, Sectorul 4, puțin poluată, departe de traficul intens, cu spații verzi în apropiere. Mediul natural ofertant ne ajută în realizarea unor activități extracurriculare diversificate, în care copiii interacționează cu natura.

Ai intrebari? Suna acum!
+40 762 632 797

Jocuri


Importanța jocului in viața copilului este incontestabilă, deoarece jocul e indispensabil in dezvoltarea și educația celui mic. Prin joc, copilul invață să cunoască lumea inconjurătoare, să se descopere pe el însuși și să socializeze. Jocul este un mijloc foarte important de dezvoltare psihică a copilului,
mai precis, acesta contribuie la evoluția abilităților de a gândi, a ințelege, a comunica, a ține minte și a-și imagina ce se mai întâmplă mai departe. Jocurile educative pregătesc copiii pentru viața reală!
Să înceapă jocul!

Lectii

Punem la dispoziție o paletă largă de activități educative și interesante prin care copiii își pot dezvolta aptitudinile și pot învăța lucruri noi privind lumea în care trăiesc. Activitățile noastre pun accent pe zona senzorială, care sunt modalități distractive, educative și unice pentru ca aceștia să învețe și să descopere zi de zi lucruri noi. Pentru a se dezvolta frumos, un copil are in esență nevoie de joacă, iar pentru dezvoltarea creierului este necesar a i se furniza o stimulare senzorială potrivită. Când aceste doua lucruri se combină, copiii pot obține niște performanțe deosebite!

Arta

Arta este limbajul secret al copiilor de expresie a opiniilor și conceptelor pe care încă nu le pot verbaliza. Totodată le permite preșcolarilor să privească lumea din jurul lor și să îi ofere interpretări într-un mod creativ. Arta îi ajută pe copii să înțeleagă concepte precum numărarea, dimensiunea, forma, efectuarea de comparații și promovarea raționamentului spațial. Arta e cea mai bună metodă de a dezvolta inteligenţa emoţională, de aceea este atât de important să se bucure de artă și să exploreze! Arta face lumea mai frumoasă!